Ad

Elektroniska lockdosor

Cass Creek Ergos elektroniska lockdosor är kompakta och har ett ergonomiskt grepp. Mycket enkel att använda, en av/på-knapp samt en knapptryckning för det ljud du vill använda. Lockdosorna har riktiga ljud med en volym på 85 decibel. Ljuden är av hög kvalitet och är effektiva för att locka in de djur du önskar. Ergo har fem stycken lockljud på varje enhet (en knapp för varje ljud) samt steglös volymknapp vid tummen.

399 kr – www.arjemark.se

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2020-01-11

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Tjädern har en framträdande roll i det här numret och Joakim Nordlund följde med Andreas Vennberg för att dokumentera en toppfågeljakt i Norrland där gammeltuppen var målet. Även matlagningen går på tjädertemat i det här numret och den här gången dukar Tobias Eriksson upp just tjäder, med smörad savoykål och konjaksås.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.