Ad

Elektroniska lockdosor

Cass Creek Ergos elektroniska lockdosor är kompakta och har ett ergonomiskt grepp. Mycket enkel att använda, en av/på-knapp samt en knapptryckning för det ljud du vill använda. Lockdosorna har riktiga ljud med en volym på 85 decibel. Ljuden är av hög kvalitet och är effektiva för att locka in de djur du önskar. Ergo har fem stycken lockljud på varje enhet (en knapp för varje ljud) samt steglös volymknapp vid tummen.

399 kr – www.arjemark.se

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2020-01-11

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.