EL Range TA med Tracking Assistant – nu i orange version

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-07-22

EL Range TA med Tracking Assistant – nu i orange version

Ganska exakt ett år efter EL Range-lanseringen erbjuder SWAROVSKI OPTIK en orange version av deras digitala kikare med Tracking Assistant.

I ett pressmeddelande utlovar SWAROVSKI OPTIK en perfekt kombination av SWAROVISION-teknik och digital intelligens.

”Kikaren ger knivskarpa bilder med exakta mått för avstånd och vinklar och ett mätområde på 10 till 2 000 meter. Den digitala EL-kikaren levereras också med ytterligare praktiska funktioner, inklusive en kompass, ballistikberäknare och spårningsassistent.”

Vidare rekommenderar de användarna att skaffa EL Range Configurator-appen, detta för att kunna anpassa den digitala kikarens inställningar så nära användarens behov som möjligt. Tre personliga ballistikprofiler kan konfigureras och EL Range tar dessutom hänsyn till atmosfäriska data som lufttryck och temperatur, detta för att visa jägaren det justerade skottavståndet och de klick som behövs på ballistiktornet, samt de övre och nedre siktvärdena.

Träffa målet i svår terräng

Tracking Assistant är en revolutionerande funktion som hjälper jägaren att hitta målet, särskilt i svår terräng. Programmet fungerar direkt i EL Range TA, eller en i en smartphone via appen EL Range Configurator.

Fotnot: Produkten finns från och med 1 juli tillgänglig med 8x- och 10x-förstoring hos auktoriserade återförsäljare och på swarovskioptik.com.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Nyheter

Misstänkt fall av salmonella i safaripark

På Eriksberg, en safaripark utanför Åryd i Karlshamn, har det avlivats ett vildsvin. Detta efter ett misstänkt fall av salmonella. SVT Nyheter Blekinge rapporterar om

Nyheter

Årets bockjaktsspecial är här!

Bockjaktspremiären den 16 augusti är ett datum som de flesta av våra läsare har ringat in i kalendern – och givetvis genomsyras vårt augustinummer av

Nyheter

Dags för Drömjakt Sunne

Under fredagen öppnar vackra Rottneros Park i Sunne upp portarna för årets upplaga av Drömjakt Sunne. I vanlig ordning kommer det bjudas på både högt

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.