EL Range TA med Tracking Assistant – nu i orange version

2022-07-22

EL Range TA med Tracking Assistant – nu i orange version

Ganska exakt ett år efter EL Range-lanseringen erbjuder SWAROVSKI OPTIK en orange version av deras digitala kikare med Tracking Assistant.

I ett pressmeddelande utlovar SWAROVSKI OPTIK en perfekt kombination av SWAROVISION-teknik och digital intelligens.

”Kikaren ger knivskarpa bilder med exakta mått för avstånd och vinklar och ett mätområde på 10 till 2 000 meter. Den digitala EL-kikaren levereras också med ytterligare praktiska funktioner, inklusive en kompass, ballistikberäknare och spårningsassistent.”

Vidare rekommenderar de användarna att skaffa EL Range Configurator-appen, detta för att kunna anpassa den digitala kikarens inställningar så nära användarens behov som möjligt. Tre personliga ballistikprofiler kan konfigureras och EL Range tar dessutom hänsyn till atmosfäriska data som lufttryck och temperatur, detta för att visa jägaren det justerade skottavståndet och de klick som behövs på ballistiktornet, samt de övre och nedre siktvärdena.

Träffa målet i svår terräng

Tracking Assistant är en revolutionerande funktion som hjälper jägaren att hitta målet, särskilt i svår terräng. Programmet fungerar direkt i EL Range TA, eller en i en smartphone via appen EL Range Configurator.

Fotnot: Produkten finns från och med 1 juli tillgänglig med 8x- och 10x-förstoring hos auktoriserade återförsäljare och på swarovskioptik.com.

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Nyheter

Beslut om skyddsjakt på varg i Söderåsen

Länsstyrelsen Skåne har i dag besiktigat ett nytt angrepp på får i reviret Söderåsen. Angreppet har gjorts av varg. Länsstyrelsen har nu fattat beslut om