EL Range TA med Tracking Assistant – nu i orange version

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-07-22

EL Range TA med Tracking Assistant – nu i orange version

Ganska exakt ett år efter EL Range-lanseringen erbjuder SWAROVSKI OPTIK en orange version av deras digitala kikare med Tracking Assistant.

I ett pressmeddelande utlovar SWAROVSKI OPTIK en perfekt kombination av SWAROVISION-teknik och digital intelligens.

”Kikaren ger knivskarpa bilder med exakta mått för avstånd och vinklar och ett mätområde på 10 till 2 000 meter. Den digitala EL-kikaren levereras också med ytterligare praktiska funktioner, inklusive en kompass, ballistikberäknare och spårningsassistent.”

Vidare rekommenderar de användarna att skaffa EL Range Configurator-appen, detta för att kunna anpassa den digitala kikarens inställningar så nära användarens behov som möjligt. Tre personliga ballistikprofiler kan konfigureras och EL Range tar dessutom hänsyn till atmosfäriska data som lufttryck och temperatur, detta för att visa jägaren det justerade skottavståndet och de klick som behövs på ballistiktornet, samt de övre och nedre siktvärdena.

Träffa målet i svår terräng

Tracking Assistant är en revolutionerande funktion som hjälper jägaren att hitta målet, särskilt i svår terräng. Programmet fungerar direkt i EL Range TA, eller en i en smartphone via appen EL Range Configurator.

Fotnot: Produkten finns från och med 1 juli tillgänglig med 8x- och 10x-förstoring hos auktoriserade återförsäljare och på swarovskioptik.com.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Fiske

Åter dags för Sportfiskemässan

En pandemi kom i vägen, men efter fyra års väntan så är det snart dags för den 17:e upplagan av Sportfiskemässan, den här gången med

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!