EL Range TA med Tracking Assistant – nu i orange version

2022-07-22

EL Range TA med Tracking Assistant – nu i orange version

Ganska exakt ett år efter EL Range-lanseringen erbjuder SWAROVSKI OPTIK en orange version av deras digitala kikare med Tracking Assistant.

I ett pressmeddelande utlovar SWAROVSKI OPTIK en perfekt kombination av SWAROVISION-teknik och digital intelligens.

”Kikaren ger knivskarpa bilder med exakta mått för avstånd och vinklar och ett mätområde på 10 till 2 000 meter. Den digitala EL-kikaren levereras också med ytterligare praktiska funktioner, inklusive en kompass, ballistikberäknare och spårningsassistent.”

Vidare rekommenderar de användarna att skaffa EL Range Configurator-appen, detta för att kunna anpassa den digitala kikarens inställningar så nära användarens behov som möjligt. Tre personliga ballistikprofiler kan konfigureras och EL Range tar dessutom hänsyn till atmosfäriska data som lufttryck och temperatur, detta för att visa jägaren det justerade skottavståndet och de klick som behövs på ballistiktornet, samt de övre och nedre siktvärdena.

Träffa målet i svår terräng

Tracking Assistant är en revolutionerande funktion som hjälper jägaren att hitta målet, särskilt i svår terräng. Programmet fungerar direkt i EL Range TA, eller en i en smartphone via appen EL Range Configurator.

Fotnot: Produkten finns från och med 1 juli tillgänglig med 8x- och 10x-förstoring hos auktoriserade återförsäljare och på swarovskioptik.com.

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Swarovski Optik dS Gen II
Produktrecension

Vildmarken testar: Swarovski Optik dS Gen II

Där teknik- och optikvärlden möts, där hittar man Swarovski Optik dS Gen II. Detta smarta sikte ska enligt uppgift ge omedelbar information som jägare behöver

Nyheter

Gemensamt krafttag för cancerforskningen

Nästan alla drabbas på något sätt av cancer. Just nu går Josefin Wallin, ett bekant och omtyckt namn för många i jaktfamiljen, igenom en väldigt

Nyheter

Minskat antal vargar i Dalarna

Årets inventering av vargpopulationen i Dalarna är färdig. Inventeringen visar att det fanns uppskattningsvis 73 vargar i Dalarna vintern 2022/23, vilket är en minskning från

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!