Ad

Eberlestock Cherry Bomb Pack 

Cherry Bomb är en minsting bland Eberlestocks ryggsäckar med två mindre fickor och en yttre ficka.

I det första facket hittar vi smarta, halvtransparenta fickor som gör sig perfekt för smartphones, kartor och pennor. Där finns även en halvhårt fack för laptops som också gör sig bra för kollegieblock och böcker. I samtliga fack finns det MOLLE-system.

I det andra facket hittar du plats för mer privata saker så som laptop, telefonficka, radioficka, kameraficka, plats för en 7″ pipa och magasin. 

Cherry Bomb kommer med ett avtagbart höftbälte med två små fickor som gör sig bra för patroner.

www.nordik.se | 3 495 kr

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-04-21

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.