Ad

Ebba Busch har tagit jägarexamen: “Stolt över att sälla mig till skaran som gör ett viktigt jobb med viltvården.” 

Jägarkåren växer och i helgen tog Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch sin jägarexamen under en som hon kallar “smått episk” helg på Knistad herrgård utanför Skövde. 

Skärmdump från Ebba Buschs Instagram.

På sin Instagram skriver hon att hon gick en jaktkurs för många år sedan, men att en flytt till Bryssel  gjorde att den inte fullföljdes, den gången. Men i helgen genomförde hon en lyckad intensivkurs och hon är stolt över att nu kunna sälla sig till skaran som gör ett viktigt jobb med viltvården. 

“Det finns få saker som är så läkande som att vara ute i naturen. Det finns ju många sätt att vara det men jakt är en av dem. Hållbar jakt hjälper till att bevara viltpopulationer och biologisk mångfald generellt.” 

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-08-17

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.