Ad

Direkt från SHOT SHOW: Tikka T1x

Tikka T1x rimfire-geväret är konstruerat för att vara ett mångsidigt gevär.

Tikka T1x / Foto: Red Moose

Dess unika pipa har en cross-over-profil som ger dig stabiliteten av en tyngre pipa utan att märkbart öka den totala vikten. Tikka T1x ger känslan av kvalitet och gediget hantverk som utlovar att göra jobbet både på banan och i grov terräng.

Tikka T1x kommer med ett 10 skottsmagasin som standard för både 22 LR och 17 HMR.

 

 

 

Läs mer på www.tikka.fi/en-us/rifles/tikka-t1x/t1x

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-01-23

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

Officiell mässtidning för Swedish Game Fair 2019 | Per Morberg har med sin unika kombination av skådespelartalang, spontanitet och stora matlagningskunskaper gått rätt igenom rutan – och om och om igen visat att magi kan skapas i köket, och i tv-sofforna, när man har de rätta ingredienserna. Magasin Vildmarken träffade Per hemma på Tullgarn inför öppnandet av årets Swedish Game Fair.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.