Ad

Dentlers variabla baser

Tyska Dentler har tagit fram ett intressant justerbart monteringssystem för ditt kikarsikte. Detta monteringssystem möjliggör att du snabbt kan växla optik mellan olika vapen eller pipor, utan att behöva justera kikarsiktet.

dentler

exempel dentlerDet som främst skiljer sig från andra snabbfästen är att du i detta fall, genom att kombinera Dentler BASIS med Dentler BASIS VARIO, justerar ditt fäste istället för kikarsiktet. Dentler VARIO justeras steglöst i höjd och sidled.

Efter att basen en gång har justerats, låser du skenan mot basskenan med vridmoment.

Dentlers kikarfästen är 100% kompatibla och tillverkade med nolltolerans. Det tvådelade systemet BASIS® passar de flesta vapenmodeller. Tack vare tyska Dentlers flexibla system kan du säkert och enkelt flytta/byta optik på var och en av dina vapen. Det kan göras hemma eller på jaktpasset.

Dentler rekommenderar att en vapensmed monterar din Dentler-bas.

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-01-29

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Magasin Vildmarken #9

September är här och högtidsstunderna avlöser varandra för oss som gillar jakt. Nyligen började fågeljakten, under månaden blir hjortjakten lovlig och älgjakten smyger igång i norr. Även gåsjakten är i full gång och vi har träffat Charlie Sandin, en man som ofta omnämns som en av Sveriges bästa gåslockare och som tillverkar lockpipor som säljs världen över.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.