Ad

Dentlers variabla baser

Tyska Dentler har tagit fram ett intressant justerbart monteringssystem för ditt kikarsikte. Detta monteringssystem möjliggör att du snabbt kan växla optik mellan olika vapen eller pipor, utan att behöva justera kikarsiktet.

dentler

exempel dentlerDet som främst skiljer sig från andra snabbfästen är att du i detta fall, genom att kombinera Dentler BASIS med Dentler BASIS VARIO, justerar ditt fäste istället för kikarsiktet. Dentler VARIO justeras steglöst i höjd och sidled.

Efter att basen en gång har justerats, låser du skenan mot basskenan med vridmoment.

Dentlers kikarfästen är 100% kompatibla och tillverkade med nolltolerans. Det tvådelade systemet BASIS® passar de flesta vapenmodeller. Tack vare tyska Dentlers flexibla system kan du säkert och enkelt flytta/byta optik på var och en av dina vapen. Det kan göras hemma eller på jaktpasset.

Dentler rekommenderar att en vapensmed monterar din Dentler-bas.

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-01-29

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Magasin Vildmarken #12

December är här och vi kan erbjuda ett fullspäckat nummer. Per ”Bula” Kristoffersson är förmodligen Skandinaviens enda professionella eftersöksjägare. Över 40 års erfarenhet har gett honom unika kunskaper – något som han gärna delar med sig av, bland annat i det här numret!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.