Ad

Dela dina bockjaktsminnen med oss!

För många jägare är starten för bockjakten den 16 augusti ett datum som år efter år ringas in i kalendern – så även för oss på redaktionen. Nu behöver vi er hjälp för att stilla jaktsuget tills det är dags.   

Har ni någon fin bild från förra årets bockjakt som ni vill dela med er? Skicka i så fall gärna den plus en beskrivande mening till magasin@vildmarken.se så kanske det är just er bild som syns i nästa nummer. Skriv även vilken plats ni befann er på när ni tog bilden!

Tack på förhand!

/ Redaktionen

 

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-07-07

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.