Ad

Danubia Milan XP 8×34

De nya Milan XP-modellerna är ett utmärkt val för jägare, fågelskådare och friluftsintresserade som vill ha riktigt mycket kikare för pengarna. Kikarna är robusta och gummiarmerade för att tåla daglig användning i skog och mark, oavsett väderförhållanden. Med 78% ljustransmission och linser med multi-coating ger dessa en överlägsen optisk upplevelse i sin prisklass. Skarpa bilder med naturliga färger gör Milan XP till ett nöje att använda.

www.cyberphoto.se

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-11-24

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #4

I det här numret kan ni läsa om när vi fick följa med ut på en minst sagt omväxlande jakt i Stockholms skärgård. Under dagen tog vi oss nämligen fram på en specialbyggd Alukin-båt samtidigt som vi fick uppleva både rådjurs- och säljakt.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.