Danubia Milan XP 8×34

2018-11-24

Danubia Milan XP 8×34

De nya Milan XP-modellerna är ett utmärkt val för jägare, fågelskådare och friluftsintresserade som vill ha riktigt mycket kikare för pengarna.

Danubia Milan XP 8×34

De nya Milan XP-modellerna är ett utmärkt val för jägare, fågelskådare och friluftsintresserade som vill ha riktigt mycket kikare för pengarna. Kikarna är robusta och gummiarmerade för att tåla daglig användning i skog och mark, oavsett väderförhållanden. Med 78% ljustransmission och linser med multi-coating ger dessa en överlägsen optisk upplevelse i sin prisklass. Skarpa bilder med naturliga färger gör Milan XP till ett nöje att använda.

www.cyberphoto.se

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Fiske

Matilda Leijon: Murraytorsk i Australien

I början av 2020 dominerades nyhetsflödet av inslag från ett brandhärjat Australien; bilder på djur som flydde för sina liv och familjer som fick evakuera

Nyheter

Undvik misstagen i de svenska sommarfjällen

Besökarna vallfärdar till de svenska sommarfjällen, särskilt sedan pandemin blev verklighet. Dock är många av sämre förberedda för sin vistelse än tidigare. En enkätundersökning genomförd

Nyheter

Afrikansk svinpest i tyska tamgrisbesättningar

I fredags rapporterade tyska myndigheter att afrikansk svinpest har bekräftats i två tamgrisbesättningar i Tyskland. SVA:s statsepizootolog Karl Ståhl skriver att det rör sig om

Månadens tidning

Världens bästa svartbjörnsjakt finner man på Vancouver Island. I det här numret kan ni läsa om den unika jakten längs öns kuststräckor.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.