Ad

Danny the Duck

Westin har gjort det igen, först ut med ankbete! Danny The Duck har en unik design och en mycket hög kvalitet. Lockbetet är utformad för att efterlikna en ankunge, som är allmänt känd som en näringskälla för hungrig gädda.

danny

Westin tillbringade mycket tid med att finslipa Danny, som har en design för hållbarhet, mjuka gummifötter för ökad realism och en dykläpp som sträcker sig naturligt från näbben.
De 14 cm långa lockbetet är avsedd för kastspö, med en vikt på 44 gram och dyker till ett djup av 1,5 meter. Den är utformad för att se ut som en riktig anka som dyker i vassen. Dess flytande kropp innebär att den sakta stiger till ytan när den inte rör sig. När du flyttar den har den en långsam vaggande rörelse, mycket lik den hos en verklig ankunge.

Inledningsvis kommer det att finnas fyra färger: realistisk gul; spräcklig brun; mandarin anka och en Firetiger-mönster. Detta drag är som aldrig visats förut, som vi är övertygande om kommer att locka både fisk och kunder.

www.westin-fishing.com

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-06-12

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.