Ad

Danny the Duck

Westin har gjort det igen, först ut med ankbete! Danny The Duck har en unik design och en mycket hög kvalitet. Lockbetet är utformad för att efterlikna en ankunge, som är allmänt känd som en näringskälla för hungrig gädda.

danny

Westin tillbringade mycket tid med att finslipa Danny, som har en design för hållbarhet, mjuka gummifötter för ökad realism och en dykläpp som sträcker sig naturligt från näbben.
De 14 cm långa lockbetet är avsedd för kastspö, med en vikt på 44 gram och dyker till ett djup av 1,5 meter. Den är utformad för att se ut som en riktig anka som dyker i vassen. Dess flytande kropp innebär att den sakta stiger till ytan när den inte rör sig. När du flyttar den har den en långsam vaggande rörelse, mycket lik den hos en verklig ankunge.

Inledningsvis kommer det att finnas fyra färger: realistisk gul; spräcklig brun; mandarin anka och en Firetiger-mönster. Detta drag är som aldrig visats förut, som vi är övertygande om kommer att locka både fisk och kunder.

www.westin-fishing.com

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-06-12

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.