Dags för Höga Kusten Game Fair: “Kommer hit för att känna, göra, smaka och hänga”

2022-06-15

Dags för Höga Kusten Game Fair: “Kommer hit för att känna, göra, smaka och hänga”

På fredag öppnar portarna för Höga Kusten Game Fair. Arrangörerna ser fram emot att möta människor mellan Rösåsberget och Ångermanlands inbjudande fiskevatten – och pulsen är hög så här några dagar innan invigningen.

– Det är superspännande, och alltid lite nervöst när man gör ett nytt projekt med en helt nytt take på hur vi ser en Game Fair, säger marknadschefen Mikael Lindnord.

För 7-8 år sedan arrangerades Game Fair neråt, men nu är det en ny plats och en helt ny organisation som gäller. Mikael berättar att de vill gå ifrån känslan av en mässa och har mer sneglat på hur Disney har gjort med sin Frontier Park.

– Vi vill hitta en blandning av att titta och göra själv och en bredd som lockar, och framför allt tycker vi att Game Fair är för hela familjen.

Vad har ni för förväntningar inför vad som komma skall?

– Vi hoppas på massor av folk, men man kan aldrig styra vädret. Sedan måste vi sätta konceptet för att ännu fler ska hitta hit år 2.

Vad för man absolut inte missa under mässan?

– Anders Bagge såklart. Ferry Svan, Fredrik Lindström, Johan Skullman och allt man kan göra: vårt Jakt & Vapen med både kula, hagel, luftgevär och VR. Fisket är helt outstanding vackert. Grym Bushcraft, mycket roliga utställare och så känslan såklart, säger Mikael Lindnord.

Och tillägger:

– Du kommer till Höga Kusten Game Fair för att känna, göra, smaka och hänga!

Många aktiviteter och händelser väntar under helgen!

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Viltrecept

Lucas Eriksson lagar: Viltsushi med sting

Lucas Eriksson bjuder den här gången på sushi utöver det vanliga. När han skulle ta sig an den japanska klassikern så valde han nämligen att