Dags för Höga Kusten Game Fair: “Kommer hit för att känna, göra, smaka och hänga”

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-06-15

Dags för Höga Kusten Game Fair: “Kommer hit för att känna, göra, smaka och hänga”

På fredag öppnar portarna för Höga Kusten Game Fair. Arrangörerna ser fram emot att möta människor mellan Rösåsberget och Ångermanlands inbjudande fiskevatten – och pulsen är hög så här några dagar innan invigningen.

– Det är superspännande, och alltid lite nervöst när man gör ett nytt projekt med en helt nytt take på hur vi ser en Game Fair, säger marknadschefen Mikael Lindnord.

För 7-8 år sedan arrangerades Game Fair neråt, men nu är det en ny plats och en helt ny organisation som gäller. Mikael berättar att de vill gå ifrån känslan av en mässa och har mer sneglat på hur Disney har gjort med sin Frontier Park.

– Vi vill hitta en blandning av att titta och göra själv och en bredd som lockar, och framför allt tycker vi att Game Fair är för hela familjen.

Vad har ni för förväntningar inför vad som komma skall?

– Vi hoppas på massor av folk, men man kan aldrig styra vädret. Sedan måste vi sätta konceptet för att ännu fler ska hitta hit år 2.

Vad för man absolut inte missa under mässan?

– Anders Bagge såklart. Ferry Svan, Fredrik Lindström, Johan Skullman och allt man kan göra: vårt Jakt & Vapen med både kula, hagel, luftgevär och VR. Fisket är helt outstanding vackert. Grym Bushcraft, mycket roliga utställare och så känslan såklart, säger Mikael Lindnord.

Och tillägger:

– Du kommer till Höga Kusten Game Fair för att känna, göra, smaka och hänga!

Många aktiviteter och händelser väntar under helgen!
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Jakt

Trippel björnlycka i Fåssjödal

Vildmarken Kim Rangberg Skanslie är tillbaka efter en intensiv och spännande veckas björnjakt i jämtländska Fåssjödal. Här berättar han om en tur som bjöd på

Nyheter

Så blir licensjakten på varg 2023

Länsstyrelserna har fattat beslut om licensjakt på varg 2023. Totalt får 75 vargar skjutas. Nedan kan ni läsa om vad som gäller för de olika

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.