Dags för Garmin Lure Masters Trophy

2022-09-14

Dags för Garmin Lure Masters Trophy

Foto: Pressbild

Den 15-17 september går Garmin Lure Masters Trophy av stapeln i Rhine Delta i Nederländerna. Titelsponsor är Garmin och förutom att förse tävlingsdeltagarna med innovativ teknologi så kommer de att bidra med priser i form av vouchers, till ett värde av 10 000 euro, till det team som presterar bäst.

– Detta sponsorskap visar vårt engagemang och satsning inom sötvattensfiske och fiskare runt om i världen, säger Pontus Fernström, som ansvarar för Garmin EMEA:s marina segment, i ett pressmeddelande.

Genom åren har Garmin blivit en stor aktör inom insjöfiske och genom att stötta prestigefyllda Lura Masters Trophy hoppas de växa ytterligare.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att få arbeta med entusiastiska medarbetare på Garmin. Lure Masters vill öka intresset för sportfiske och få fler människor att mötas i outdooraktiviteter – vilket är något Garmin är extremt passionerad kring, säger Christian Biereth, en av tävlingens organisatörer.

Och fortsätter:

– Kombinationen av Garmins kunskap och teknologi, tillsammans med Lure Masters actionspäckade tävlingsupplägg, bäddar för fantastiska synergier för båda varumärkena.

Följ tävlingarna här

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Nyheter

IWA OutdoorClassics slår upp portarna

På torsdag är det åter dags för IWA OutdoorClassics, världens ledande mässa för jakt- och sportskyttebranschen. Platsen är Nürnberg i Tyskland och 50-årsjubilaren utlovar en

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!