Dags för Garmin Lure Masters Trophy

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-09-14

Dags för Garmin Lure Masters Trophy

Foto: Pressbild

Den 15-17 september går Garmin Lure Masters Trophy av stapeln i Rhine Delta i Nederländerna. Titelsponsor är Garmin och förutom att förse tävlingsdeltagarna med innovativ teknologi så kommer de att bidra med priser i form av vouchers, till ett värde av 10 000 euro, till det team som presterar bäst.

– Detta sponsorskap visar vårt engagemang och satsning inom sötvattensfiske och fiskare runt om i världen, säger Pontus Fernström, som ansvarar för Garmin EMEA:s marina segment, i ett pressmeddelande.

Genom åren har Garmin blivit en stor aktör inom insjöfiske och genom att stötta prestigefyllda Lura Masters Trophy hoppas de växa ytterligare.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att få arbeta med entusiastiska medarbetare på Garmin. Lure Masters vill öka intresset för sportfiske och få fler människor att mötas i outdooraktiviteter – vilket är något Garmin är extremt passionerad kring, säger Christian Biereth, en av tävlingens organisatörer.

Och fortsätter:

– Kombinationen av Garmins kunskap och teknologi, tillsammans med Lure Masters actionspäckade tävlingsupplägg, bäddar för fantastiska synergier för båda varumärkena.

Följ tävlingarna här

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Jakt

Trippel björnlycka i Fåssjödal

Vildmarken Kim Rangberg Skanslie är tillbaka efter en intensiv och spännande veckas björnjakt i jämtländska Fåssjödal. Här berättar han om en tur som bjöd på

Nyheter

Så blir licensjakten på varg 2023

Länsstyrelserna har fattat beslut om licensjakt på varg 2023. Totalt får 75 vargar skjutas. Nedan kan ni läsa om vad som gäller för de olika

Nyheter

Licensjakt efter 14 vargar i Dalarnas län

Länsstyrelserna har fattat beslut om licensjakt efter varg 2023. Vinterns jakt för Dalarnas läns del omfattar totalt fjorton vargar i vargtäta Almhöjdenreviret och Tinäsetreviret. I

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.