Dags för Garmin Lure Masters Trophy

2022-09-14

Dags för Garmin Lure Masters Trophy

Foto: Pressbild

Den 15-17 september går Garmin Lure Masters Trophy av stapeln i Rhine Delta i Nederländerna. Titelsponsor är Garmin och förutom att förse tävlingsdeltagarna med innovativ teknologi så kommer de att bidra med priser i form av vouchers, till ett värde av 10 000 euro, till det team som presterar bäst.

– Detta sponsorskap visar vårt engagemang och satsning inom sötvattensfiske och fiskare runt om i världen, säger Pontus Fernström, som ansvarar för Garmin EMEA:s marina segment, i ett pressmeddelande.

Genom åren har Garmin blivit en stor aktör inom insjöfiske och genom att stötta prestigefyllda Lura Masters Trophy hoppas de växa ytterligare.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att få arbeta med entusiastiska medarbetare på Garmin. Lure Masters vill öka intresset för sportfiske och få fler människor att mötas i outdooraktiviteter – vilket är något Garmin är extremt passionerad kring, säger Christian Biereth, en av tävlingens organisatörer.

Och fortsätter:

– Kombinationen av Garmins kunskap och teknologi, tillsammans med Lure Masters actionspäckade tävlingsupplägg, bäddar för fantastiska synergier för båda varumärkena.

Följ tävlingarna här

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Swarovski Optik dS Gen II
Produktrecension

Vildmarken testar: Swarovski Optik dS Gen II

Där teknik- och optikvärlden möts, där hittar man Swarovski Optik dS Gen II. Detta smarta sikte ska enligt uppgift ge omedelbar information som jägare behöver

Nyheter

Gemensamt krafttag för cancerforskningen

Nästan alla drabbas på något sätt av cancer. Just nu går Josefin Wallin, ett bekant och omtyckt namn för många i jaktfamiljen, igenom en väldigt

Nyheter

Minskat antal vargar i Dalarna

Årets inventering av vargpopulationen i Dalarna är färdig. Inventeringen visar att det fanns uppskattningsvis 73 vargar i Dalarna vintern 2022/23, vilket är en minskning från

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!