Dags för Jakt- & Fiskemässan Online

2021-08-11

Dags för Jakt- & Fiskemässan Online

Pandemin har fört med sig kreativa lösningar och nytänkande inom alla branscher, och mässbranschen är inget undantag. Redan i maj 2020 var onlinemassan.com ett faktum – och sedan dess har de hjälpt hundratals kunder att föra ut sina produkter och budskap online. Härnäst väntar den andra upplagan av Jakt- & Fiskemässan Online, en garanterat smittfri mässupplevelse.

– Grundtanken sprang egentligen ur en digital version av jakt och fiskemässor, men växte sedan till något större och vi har med tiden haft att göra med allt mellan himmel och jord, säger Manfred Isberg, kommunikationsansvarig på Interjakt och Interfiske, som varit med och tagit fram live-konceptet kring mässan.

Kortfattat kan man säga att Onlinemassan.com är en plattform där man kan skapa engagerande digitala mässor och events som kopplar ihop personer utan geografiska begränsningar på ett hållbart och kostnadseffektivt vis.

– Plattformen har med tiden utvecklats och idag är det inte bara själva e-handelslösningen som är det centrala utan det är helheten. Det sammanhang vi skapar kring mässan – för att sedan erbjuda en sömlös och trevlig shoppingupplevelse. Vi är alltid beredda att skräddarsy lösningar åt våra utställare och samarbetspartners, så innehållet kan verkligen variera från ren webbhandel till 100 % varumärkesbyggande, säger Manfred Isberg.

Manfred berättar att de nu fått upp farten på allvar när det kommer till konceptet kring mässan, något som blir viktigare och viktigare.

– Vi rör oss mer mot ett digitalt sammanhang dit entusiaster och intresserade kan vända sig för att inspireras och lära sig nya saker om sin favorithobby. Sen blir själva shoppingen en ren hygienfaktor. Du ser något du gillar, du vill veta mer, du gillar det och vill köpa det till ett bra pris. Et voilá, där har du den uppdaterade Onlinemässan i ett nötskal! Egentligen mer av en kommunikationsplattform än en e-handelslösning.

Unik världspremiär från MOTV.

Skitjakt håller i trådarna

Den 13–15 augusti är det dags och i år är det gänget bakom jaktpodcasten Skitjakt som kommer programleda mässan från en studio.

– Tänk er ett två dagar långt poddavsnitt från en av Sveriges absolut bästa poddar – fast live och knökfullt med spännande gäster och erbjudanden, säger en entusiastisk Manfred Isberg som avslutar med att berätta om några andra höjdpunkter som väntar besökarna.

Vad får man absolut inte missa?

– Missa ingenting. Det kommer vara värt din tid och är helt jäkla gratis.

När: 13 augusti–15 augusti 2021

Var: www.jaktfiskeonline.com

Några av höjdpunkterna

· Underhållande matlagning med det bästa från skogen och den bästa från köket – Erik Olofsson

· Jaktsnack och produktnyheter med en massa spännande gäster, som inkluderar bockjakt, säkerhet inom jakten, nyheter från branschen och allmänna produktnyheter.

· Massvis med bra kampanj- och mässerbjudanden från olika butiker och leverantörer.

· Tävlingar. Man kommer att tävla ut lockpipor från Clausen Calls, dela ut rabattkoder från MOTV, tävla ut kläder från olika varumärken och mycket mer.

· Unik världspremiär från streaming-sajten MOTV! De kommer att visa det absolut bästa avsnitten från årets säsong av Bockjakt på Trolle Ljungby med Franz Albrecht von Oettingen Spielberg med vänner. Som om inte detta var nog kommer MOTV att ge grymma rabattkoder till alla som loggar in på mässan!

· En del förinspelat material, massa bocksnack och massvis med härliga nyllen från branschen utlovas!

· Och mycket mer…

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Nyheter

Beslut om skyddsjakt på varg i Söderåsen

Länsstyrelsen Skåne har i dag besiktigat ett nytt angrepp på får i reviret Söderåsen. Angreppet har gjorts av varg. Länsstyrelsen har nu fattat beslut om