Ad

Dags att kora Sveriges bästa drevtax

Nästa måndags är det dags för SM för drivande taxar. Tävlingarna äger rum på Södertörn och arrangeras i år av Östsvenska Taxklubben. Tidigare år har en hund från var och en av Taxklubbens 20 lokalavdelningar deltagit, men i år har deltagarantalet dragits ner av praktiska skäl.

– I år deltar fjolårsvinnaren, en hund från den arrangerande klubben samt tio från andra klubbar, det blir stort nog att arrangera, säger Anders Sparring från Östsvenska Taxklubbens drevprovskommitté till Svenskjakt.se

Huvudstyrelsen i Svenska Taxklubbens huvudstyrelse har utsett de tio ordinarie deltagarna efter att de har mätt krafterna i de lokala klubbarna. Huvudsponsor är Svenska Jägareförbundet.

Källa: Svenskjakt.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-10-29

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.