Ad

Dags för årets upplaga av SHOT Show 

Ändå sedan 1979 har SHOT Show varit en årligen återkommande höjdpunkt för jaktintresserade mässbesökare. I dag tisdag slog portarna upp igen för en av världens största mässor för skytte-, jakt- och vapenindustrin. Magasin Vildmarken är på plats via utsända och kommer under dagarna tre att rapportera om några av mässans höjdpunkter rörande jaktbranschen.

Förutom den tydliga kopplingen till skytte i namnet ”SHOT” är det en förkortning för ”Shooting, Hunting, and Outdoor Trade”. Mässvärdskapet brukar rotera mellan städerna Las Vegas, Orlando, New Orleans, men har även ägt rum i exempelvis Dallas, Atlanta och Houston tidigare. Sedan 2010 har dock Las Vegas stått för värdskapet – och intresset har varit stort. Mellan 50 000 – 65 000 besökare brukar besökare mässan som är en väldigt bra plats för tillverkare och grossister över hela världen att mötas och låta presenteras för årets nyheter.

Håll utkik på www.vildmarken.se och våra sociala medier för mer rapporter från mässan! 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-01-22

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.