Ad

CMS Honker Pro Custom

Kanadagåspipan som kan allt! Den gör realistiska ljud, så som moans, clucks, spitnotes, hails, double clucks etc, den kräver träning men är väl värt det! Tonbrädan är tillverkad för att vara mjuk och den formar sig sakta efter användaren. Den kommer med ett rakat membran för bättre känsla och för att vara lättare att använda. 

CMS Calls bygger även specialpipor efter personliga önskemål i olika material. En specialpipa börjar på 1200 kr. Vi tillverkar pipor i material så som msur, valnöt, stabbade och färgade veriler och rötade ämnen. Har ej allt på lager utan tillverkar efter beställning.

www.cms-calls.com

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-10-21

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.