Ad

Chevalier ser till jägarnas behov

Ända sedan 1950 har Chevalier tagit fram ett brett sortiment av kläder med syfte att tillgodose både den klassiska och moderna jägarens behov.
– Oavsett vilken typ av jaktform man bedriver eller vart man är bor i Sverige så kan man finna det man söker. Det är en styrka som vi är stolta över, säger Johan Lind, VD på Chevalier.

Johan Lind. Foto: Mats Lind

Chevaliers har genom åren gjort sig känt för att vara ett varumärke som andas stil och kvalitet. Numera använder fler och fler deras produkter till mer än bara jakt och Johan Lind berättar att de ständigt jobbar på att utveckla och få fram nya produkter som ska tillgodose jägaren oavsett vilken jakt hen håller på med. Under Swedish Game Fair kommer de att visa upp deras höstnyheter.

– Den kommer att tillfredsställa både den aktiva jägaren och jägaren som sitter på pass. Några jaktställ som jägarna ska vara lite extra uppmärksamma på är Bushland och Doghandler, säger Johan Lind.

 

Digital modevisning

Vill man redan nu få en produktgenomgång så rekommenderas ett besök på Chevaliers Sveriges Youtube-kanal där Lubbe Garell berättar om deras olika modeller. Länk hittar ni här.

 

 

 

 

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2018-05-11

Se även ...

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »
Ad

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.