Ad

Chevalier ser till jägarnas behov

Ända sedan 1950 har Chevalier tagit fram ett brett sortiment av kläder med syfte att tillgodose både den klassiska och moderna jägarens behov.
– Oavsett vilken typ av jaktform man bedriver eller vart man är bor i Sverige så kan man finna det man söker. Det är en styrka som vi är stolta över, säger Johan Lind, VD på Chevalier.

Johan Lind. Foto: Mats Lind

Chevaliers har genom åren gjort sig känt för att vara ett varumärke som andas stil och kvalitet. Numera använder fler och fler deras produkter till mer än bara jakt och Johan Lind berättar att de ständigt jobbar på att utveckla och få fram nya produkter som ska tillgodose jägaren oavsett vilken jakt hen håller på med. Under Swedish Game Fair kommer de att visa upp deras höstnyheter.

– Den kommer att tillfredsställa både den aktiva jägaren och jägaren som sitter på pass. Några jaktställ som jägarna ska vara lite extra uppmärksamma på är Bushland och Doghandler, säger Johan Lind.

 

Digital modevisning

Vill man redan nu få en produktgenomgång så rekommenderas ett besök på Chevaliers Sveriges Youtube-kanal där Lubbe Garell berättar om deras olika modeller. Länk hittar ni här.

 

 

 

 

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2018-05-11

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #4

April är här och vi kan erbjuda ännu ett fullspäckat nummer. På omslaget den här gången har vi Torbjörn Larsson. Som förtroendevald och ordförande i både Svenska jägareförbundet och i jaktfederationen FACE är han spindeln i nätet vad gäller jakten i Europa. Vi fick en pratstund med honom om utmaningarna i Bryssel, hans kärlek till ripjakt och inte minst att vi måste börja se viltet som en resurs och inte som skadedjur.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.