Ad

Celestron kikaradapter

Celestron

Celestrons smarta digiscopingadapter för smartphones. Den stora skillnaden mellan denna adapter och andra liknande produkter är att den går att justera i såväl höjd och sida som djup. Detta är helt avgörande för att lyckas få till riktigt bra bilder.

Den andra stora fördelen är att den passar på okular från 35 mm till 60 mm och du kan fotografera allt genom tubkikare, handkikare, kikarsikten och till och med stjärnkikare eller mikroskop.

www.cyberphoto.se | 890 kr

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-06-01

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #2

I det här numret har vi fått följa med Matilda Leijon ut på havsöringsfiske på Gotland. Det blev en blåsig historia som slutade lyckligt med kaninhopp i vattnet – och framför allt ett medlemskap i 60-klubben!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.