Ad

Caroline Benilton till Team Vildmarken

Magasin Vildmarken fortsätter att lyfta fram unga, talangfulla jägare som vill dela med sig av sina äventyr. Låt oss välkomna Caroline Benilton och hennes kamera till Team Vildmarken.

Caroline Benilton

Caroline Benilton, 21 år från Lidköping/Åtvidaberg har varit med i skogen sedan barnsben och funnit ett brinnande intresse. Idag är hon delvis boende i Stockholm där vi möter henne för en kort pratstund.
– Jag var tre år gammal när min mamma tog med mig ut på min absolut första drevjakt. Sedan den dagen var jag med ut på alla jakter
och har tillbringat största delen av min uppväxt i skog och mark tillsammans med hundar, nära och kära, säger Caroline.
Men trots jakten sedan 3-års åldern dröjde det till vuxen ålder innan hon tog sin examen.

Caroline Benilton– Jag tog min jägarexamen vid 19-års ålder och har de senaste två åren har jag varit mer aktiv inom jakten aldrig förr, när jag äntligen fick vara med på riktigt med eget vapen till hands, säger Caroline glädjefyllt.

Förutom att jaga så har Caroline även hunnit arbeta en del inom jaktbranschen.

– Jag är med på de flesta jaktmässor där jag bland annat säljer Nikon Sport Optics, CAT Phones, värmevästar och annat kul!

Hon är även en av ambassadörerna för Swedish Game Fairs nya projekt ”Huntress of Sweden”. Ett nystartat nätverk för kvinnliga jägare som Magasin Vildmarken tidigare har skrivit om.

Vilken är din favoritjaktform?
– Det är helt klart drevjakt med stötande hund. Vi har väldigt gott med dovhjort hemma hos oss, men gott om vildsvin och älg. Det bästa med jakten är att se sina hundar göra det som de älskar, säger Caroline och tillägger:
– Men den sociala delen, att få umgås med likasinnade människor över en bit mat ute i naturen och diskutera dagens händelser, är det inget som slår!

Fokus på jaktfilm

Genom Vildmarkens kanaler kommer Caroline att dela med sig från höstens upplevelser i rörlig bild. Utöver jakten har hon ett brinnande intresse för videoproduktion.

– Det känns väldigt spännande och roligt att få bli en del av Team Vildmarken! Jag ser fram emot att få dela med mig av mina tankar och jaktupplevelser, på mitt sätt. Vilket för det mesta kommer bli genom film! Det känns dessutom grymt kul att få professionell hjälp från personer bakom Vildmarken som besitter mycket kunskap inom ämnet, avslutar Caroline Benilton.

 

Fotnot: Du kommer att kunna följa Caroline på hennes sida samt via Vildmarkens sociala medier.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-09-30

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #8

I det här numret är det Kristoffer Clausen som pryder omslaget. Clausen har mer än 20 års erfarenhet av att producera jaktfilm och är en av Norges största jaktprofiler. I slutet av juli fick vi följa med honom när han åkte ner till Polen för två veckors intensiv bockjakt, strax innan brunsten tog fart.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.