Ad

Camminare Master Pro

Camminare Master Pro arbetssko för dig som utför tuffa arbeten i kalla klimat, ned till -35C!

Den perfekta arbetsskon för krävande arbeten i alla typer av klimat, det extremt lätta och högisolerande EVA-materialet håller dig varm och torr ned till -35 grader. Med Master Pro får du allt skydd du behöver enligt högsta certifieringarna SRB, SRC och är utrustad med ståltåhätta, spikskyddad sula och dessutom en spikskyddad innersula. Läs mer på Z-Aims hemsida!

www.z-aim.com

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-01-27

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #4

I det här numret kan ni läsa om när vi fick följa med ut på en minst sagt omväxlande jakt i Stockholms skärgård. Under dagen tog vi oss nämligen fram på en specialbyggd Alukin-båt samtidigt som vi fick uppleva både rådjurs- och säljakt.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.