Ad

Byggstart för ny skjutbiograf

Möjlighet till året runt-träningsskytte inomhus, med skarp ammunition och riktiga kulvapen. Träning med egna eller nya vapen – och såklart möjligheter att simulera realistiska jaktsituationer. Nu påbörjas bygget av Mellansveriges modernaste skjutbiograf, Lanna Lock & Load Event AB.

På hemsidan skriver företaget att de vänder sig till både jakt- och skytteintresserade, militär och polis men också till dem som aldrig tidigare provat skytte. Platsen för bygget är Lanna utanför Örebro.

– Med ett upptagningsområde på 40 000 jägare inom en till två timmars avstånd hoppas vi öka skytteträningen hos många jägare. Men även inspirera nya som är sugna på att lära sig något nytt. Det kommer givetvis anordnas genomarbetade jägarexamenskurser och jaktprofilen Ulrika Karlsson-Arne ”Extreme Huntress 2019” kommer hålla föredrag och eventkvällar, säger initiativtagaren Fredrik Ahl i ett pressmeddelande.

Om allt går planenligt ska anläggningen öppnas efter årsskiftet.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-05-29

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.