Ad

Bushnell X-8 Trailcam Blister

En suverän åtelkamera till ett riktigt bra pris. Bushnell X8 är utrustad med många av de egenskaper som gjort Bushnell Trophy Cam till klassens populäraste kamera.

Den har riktigt bra bildkvalitet både dagtid och nattid, extremt snabb aktivering (under en sekund) och en PIR-sensor som fångar upp det mesta som händer framför kameran. X8 är en liten behändig kamera som levererar de bästa bilderna vi sett i prisklassen.

hitta din återförsäljare via www.fondprodukter.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-06-25

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.