Ad

Bushnell AR Optics 1-4×24 illum. BTR-1 FFP

Utvecklat för snabbt dynamiskt skytte. Stort synfält och effektivt medförstorande riktmedel med stark belysning.

Bushnell AR Optics 1-4×24 FFP passar på allt från jaktvapen till snabba .22:or och är extra effektivt om man snabbt  behöver korrigera träffläget. Riktmedlet är en upplyst ring med en liten punkt i mitten. Då BTR-1 ligger i första fokusplanet är skalan densamma oavsett förstoring. Det inbyggda och utfällbara förstoringsvredet är suveränt för att snabbt skifta förstoring.

www.fondprodukter.se | 5195 kr

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-07-28

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.