Ad

Bullens Beer Bangers – Första nyheten på 64 år

Nu lanserar Bullens deras första nyhet på 64 år, nämligen tre helt nya korvar – ölkorvar med riktig öl. Enligt dem själva är det den första svenska korven med riktig öl som en ingrediens.

Den klassiska pilsnerkorven i konservburk har blivit en nostalgiprodukt, en svensk klassiker som uppskattas för sin långa hållbarhet och som antagligen tagit plats i tusentals jaktryggsäckar under åren. Bullens nya korvar är däremot kylvara och är redo för grillen eller stekpannan; en korv med stout, en med IPA och med mikrobryggd lager som är döpta till Bullens Beer Bangers. Vildmarken är första svenska jakttidning att recensera dessa smakrika nyheter.

Bullens Beer Bangers: IPA

Bullens Beer Banger IPA, eller ”Indian Pale Ale” som det står för, är en lite sötare och fylligare korv. Korven är gjord på 90 % svenskt kött och smaksatt med karamellmalt och Bullens specialframtagna IPA.

Ingredienser: Svenskt griskött (90 %), IPA 8 % (vatten, maltkorn, humle, jäst), karamellmaltkorn, salt, potatismjöl, lök, potatisfiber, kryddor, arom, grisfjälster.

Bullens Beer Bangers: LAGER

En lättäten korv med smaksatt av en hederlig lager. Bullens Beer Banger Lager är gjord på 90 % svenskt kött och smaksatt med en specialframtagen lager samt pilsnermalt för att ytterligare förstärka den riktigt smarriga smaken.

Ingredienser: Svenskt griskött (90 %), Lager 8 % (vatten, maltkorn, humle, jäst), pilsnermaltkorn, salt, potatismjöl, lök, potatisfiber, kryddor, arom, grisfjälster.

Bullens Beer Bangers: STOUT

Precis som övriga bangers presenterar Bullens en ny smakrik korv. Trots sin mörka, kanske mindre smakfulla, färg var det denna korv som överraskade smaklökarna mest. Enligt testpanelen är det den bäst smaksatta, med svartmalt och Bullens specialframtagna stout med en mustig härlig smak.

Ingredienser: Svenskt griskött (90 %), Stout 8 % (vatten, maltkorn, humle, jäst), svartmaltkorn, salt, potatismjöl, lök, potatisfiber, kryddor, arom, grisfjälster.

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-05-10

Se även ...

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #6

l det här numret pryder jaktprofilen Leif Fredriksson omslaget. Det han inte kan om vildsvinsjakt och eftersök är knappast värt att veta, även om han själv bestämt hävdar att man aldrig kan bli fullärd. Det blev givetvis en del prat om just dessa båda ämnen, men även om höstens planer tillsammans med Bearplay där 30 års erfarenhet av just vildsvin kommer att ligga till grund för spännande jaktdokumentärfilmer.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Som prenumerant kan du även få erbjudanden från Vildmarkens samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.