Ad

Bullens Beer Bangers – Första nyheten på 64 år

Nu lanserar Bullens deras första nyhet på 64 år, nämligen tre helt nya korvar – ölkorvar med riktig öl. Enligt dem själva är det den första svenska korven med riktig öl som en ingrediens.

Den klassiska pilsnerkorven i konservburk har blivit en nostalgiprodukt, en svensk klassiker som uppskattas för sin långa hållbarhet och som antagligen tagit plats i tusentals jaktryggsäckar under åren. Bullens nya korvar är däremot kylvara och är redo för grillen eller stekpannan; en korv med stout, en med IPA och med mikrobryggd lager som är döpta till Bullens Beer Bangers. Vildmarken är första svenska jakttidning att recensera dessa smakrika nyheter.

Bullens Beer Bangers: IPA

Bullens Beer Banger IPA, eller ”Indian Pale Ale” som det står för, är en lite sötare och fylligare korv. Korven är gjord på 90 % svenskt kött och smaksatt med karamellmalt och Bullens specialframtagna IPA.

Ingredienser: Svenskt griskött (90 %), IPA 8 % (vatten, maltkorn, humle, jäst), karamellmaltkorn, salt, potatismjöl, lök, potatisfiber, kryddor, arom, grisfjälster.

Bullens Beer Bangers: LAGER

En lättäten korv med smaksatt av en hederlig lager. Bullens Beer Banger Lager är gjord på 90 % svenskt kött och smaksatt med en specialframtagen lager samt pilsnermalt för att ytterligare förstärka den riktigt smarriga smaken.

Ingredienser: Svenskt griskött (90 %), Lager 8 % (vatten, maltkorn, humle, jäst), pilsnermaltkorn, salt, potatismjöl, lök, potatisfiber, kryddor, arom, grisfjälster.

Bullens Beer Bangers: STOUT

Precis som övriga bangers presenterar Bullens en ny smakrik korv. Trots sin mörka, kanske mindre smakfulla, färg var det denna korv som överraskade smaklökarna mest. Enligt testpanelen är det den bäst smaksatta, med svartmalt och Bullens specialframtagna stout med en mustig härlig smak.

Ingredienser: Svenskt griskött (90 %), Stout 8 % (vatten, maltkorn, humle, jäst), svartmaltkorn, salt, potatismjöl, lök, potatisfiber, kryddor, arom, grisfjälster.

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-05-10

Se även ...

Magasin Vildmarken #2

Februari är här och vi kan erbjuda ännu ett fullspäckat nummer. Månadens omslag pryds av den norska jaktprofilen Joakim Pettersen som driver en av Nordens största jaktbloggar. Under ett pass pratade vi om jaktglädje och hemligheten bakom hans popularitet.
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.