Browning satsar på Swedish Game Fair

I skrivande stund tittar solen fram och snart är våren ett faktum. Dagarna är räknade till årets upplaga av Swedish Game Fair vid Tullgarns slott och antalet utställare växer för var dag.

Ett av dessa företag är Browning som tillsammans med Jaktia kommer att visa upp det hetaste ur sitt sortiment. Förhoppningsvis kommer våra besökare även att få klämma och känna på några av årets nyheter inom hagel- och kulgevär, där bland annat den nya X-BOLT Pro står på vår personliga önskelista.

Swedish Game Fair är den naturliga mötesplatsen för alla som gillar och är intresserade av jakt, fiske och hundar. Förra årets mässa var den största hittills och lockade drygt 26 000 besökare som tog del av ett fullspäckat program. Den 24 – 26 maj ses vi igen vid natursköna Tullgarns slott, söder om Stockholm, precis vid vattnet.

Magasin Vildmarken är officiell mässtidning till Swedish Game Fair. Vill du synas i mässtidningen? Kontakta staffan@vildmarken.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2019-02-11

Se även ...

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.