Brajakt.com vill bidra till goda jaktupplevelser: ”Ska inte sakna de verktyg man behöver”

2021-12-28

Brajakt.com vill bidra till goda jaktupplevelser: ”Ska inte sakna de verktyg man behöver”

Nyligen lanserades brajakt.com, en plattform/hemsida bestående av bland annat en YouTube-kanal och en fristående e-shop. Det gemensamma syftet är att dela med sig av produkter som ska bidra till bra jaktupplevelser – och nu har de en spännande nyhet att visa upp.  

Calle Gårdman har höga förväntningar på den nya vapenremmen.

– Att jaga är en livsstil och en hobby. Det är sköna dagar i skogen, spännande väntan på drevpasset, vackra vyer vid andjakt och så vidare, men som jägare skall man inte sakna de verktyg som man behöver får att få sina jakter så bra som möjligt, säger Calle Gårdman, själv en hängiven jägare och CEO och grundare på Bra Jakt.

På hemsidan kan man bland annat ta del av en ny drevjaktsfilm där de visar upp en nyhet som de tror kommer lämna ett stort avtryck inom jaktbranschen, nämligen den tyska vapenremmen Boarhammer från Sauenhemmer. Calle Gårdman berättar att oavsett om man pyrschar eller smyger på viltet, eller vill ta snabba skott i tät följd, så är detta en produkt som bidrar till snabbare och säkrare skott samtidigt som den ger maximal kontroll.

– Jag har själv jagat med denna produkt i tre år och nu bestämde jag mig för att fler borde få testa detta goda komplement, säger Calle Gårdman som nu som ensam försäljare har tagit in den till Sverige.

Boarhammer hjälper dess användare till snabbare och säkrare skott.

Underlättar för skytten

Mer stabilitet, snabbare målfokusering, mer responsiv sving och minskad rekyl nämns som några av fördelarna med vapenremmen. Calle Gårdman utvecklar:

– Dra geväret stadigt in mot din axel med hjälp av musklerna i din överarm. Tack vare det speciella greppet och remmen som hjälper till med fixeringen så ligger geväret stabilt. Detta underlättar för skytten att sikta och skjuta vare sig det är stillastående mål eller rörligt mål.

 Se filmen om drevjakten där Boarhammer används nedan.

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!