Ad

Digitalt rökskåp från Bradley

Bradley Digitalt

Rökentusiaster som önskar ännu bättre kontroll över rökprocessen kommer verkligen att uppskatta det senaste tillskottet i Bradleys sortiment.

Skåpet rymmer hela 108 liter, det har digital programmering för kontroll av temperatur, tillagningstid och dessutom separat kontroll av röktiden. Fronten är lackerad och insidan är i rostfritt stål. Skåpet är isolerat likt övriga modeller från Bradleys och försett med deras automatiska brikettmatning.

Läs mer på www.Hylte-lantman.com 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-04-02

Se även ...

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.