Ad

Bowtech BT Mag 

Ny båge från BowTech med utmärkta prestanda för dig som har längre draglängd eller vill ha en längre båge med högre egenvikt och bättre balans. 

Bågen har det smarta Overdrive Binary Cam systemet som är maskinfräst ur 7075-T6 aluminium med dubbelt så hög hållfasthet som 6061 vilket övriga tillverkare använder. 

PowerDisc3™ ger dig tre effektlägen och cam-kurvor för olika prestanda. Stocken är smidd och fräst ur ett ämne för högsta hållfasthet. Lemmarna är extremt tuffa ger en stark lem med maximal hållbarhet samt att det givetvis ger hastighet. En flexande kabelstång minimerar torosion i stock och lemmar under fullt drag. Revolverdämpare är monterad på stocken.

Hitta din nya pilbåge på www.scandbow.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-10-03

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.