Ad

Se till att din älghund är redo!

Den 9 november förra året öppnade Roslagens Jakt & Vilts hundträningsanläggning i Almunge, då landets enda älghägn för test- och hundträning. Syftet är att prägla hundar och arbeta med hundens ståndegenskaper.

älghägn

Det ger goda möjligheter att bygga upp hundens självförtroende och rehabilitera hundar som exempelvis blivit sparkade eller slutat skälla på älgar av olika anledningar.

Nu är det bara 25 dagar kvar innan de öppnar upp älghägnet för säsongen igen! Se till att din hund är redo inför säsongen. Boka en tid på www.roslagensjaktvilt.se

Hos Roslagens Jakt & Vilt är alla hundar är välkomna!

Du har väl inte missat vårt inslag från Roslagens Jakt & Vilts hundträningsanläggning i Almunge?

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-07-28

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #5

Officiell mässtidning för Swedish Game Fair 2019 | Per Morberg har med sin unika kombination av skådespelartalang, spontanitet och stora matlagningskunskaper gått rätt igenom rutan – och om och om igen visat att magi kan skapas i köket, och i tv-sofforna, när man har de rätta ingredienserna. Magasin Vildmarken träffade Per hemma på Tullgarn inför öppnandet av årets Swedish Game Fair.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.