BoatBuckles

Smarta, självupprullande spännband för fast montering. Spänn fast t.ex. båten med en hand. Har en vinylklädd krok och klarar 1134 kilo per spännband. Smutsskyddad konstruktion. Monteringsdetaljer ingår och levereras i par.
1 295 kr, www.mojoshop.se

 

Savage Gear Competition Pro Tele Folding Net Rubber X-Large Mesh XL

En håv som låter dig föra den smidigare och snabbare genom vattnet. En superstark håv som är designad för att landa stora fiskar. Gummerat håvnät som sitter förankrat i en kraftig aluminiumram.
799 kr, www.hylte-lantman.com

 

BFT avkrokningsmatta

För skonsam hantering av stor fisk, perfekt både vid båtfiske och vid ismete. BFT avkrokningsmatta är en nylonöverdragen skyddsmatta som nu även försetts med en linjal på 135 cm. Skonsamt och smidigt för fisken vid avkrokning. Försedd med ”överdrag” som både skyddar och hjälper till att hålla fisken kvar på mattan. Avkrokningsmattan fungerar även perfekt för säker transport av fisk tillbaka till vattnet.

459 kr, www.olssonsfiske.se

 

Bläddra vidare:

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2020-06-18

Se även ...

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.