Ad

Blaser R8 .22LR-kit

Blasers R8-modell har blivit en mycket populär studsare bland jägare runtom i världen, inte minst i Sverige. En nyhet som vi på redaktionen suktat efter länge är kaliber .22-kit till denna efter att testat det till deras föregångare R93:an.

Nu kan man köpa en pipa med tillbehör som förvandlar Blaser R8 till ett vapen för .22 LR. Detta tillåter dig att kostnadseffektivt övningsskjuta med ditt jaktgevär och givetvis jaga det som är tillåtet med Klass 4. Vi ser fram emot att göra ett test på detta kit under våren!

Hitta din återförsäljare via www.normark.se

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-03-05

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.