Ad

Blaser höjer ribban

Blasers nya hagelbock F16 är inte bara en ny F3. F16 är en egenutvecklad produkt som har designats från grunden och upp. BLASER F16

F16 riktar sig både till sportingskyttar som jägare. Det finns ingen superhög trapribba, justerbar kolvkam eller förlängda choker likt F3 utan F16 har en väldigt platt ribba och är en till utseendet väldigt elegant hagelbock. Det finns även interna skillnader men det får du läsa om i det kommande testet i Magasin Vildmarken!

Läs mer på www.blaser.se & www.blaserf16.com

Inlägg av: Rickard Faivre den 2016-04-25

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.