Ad

Blaser höjer ribban

Blasers nya hagelbock F16 är inte bara en ny F3. F16 är en egenutvecklad produkt som har designats från grunden och upp. BLASER F16

F16 riktar sig både till sportingskyttar som jägare. Det finns ingen superhög trapribba, justerbar kolvkam eller förlängda choker likt F3 utan F16 har en väldigt platt ribba och är en till utseendet väldigt elegant hagelbock. Det finns även interna skillnader men det får du läsa om i det kommande testet i Magasin Vildmarken!

Läs mer på www.blaser.se & www.blaserf16.com

Inlägg av: Rickard Faivre den 2016-04-25

Se även ...

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.