Ad

Blaser höjer ribban

Blasers nya hagelbock F16 är inte bara en ny F3. F16 är en egenutvecklad produkt som har designats från grunden och upp. BLASER F16

F16 riktar sig både till sportingskyttar som jägare. Det finns ingen superhög trapribba, justerbar kolvkam eller förlängda choker likt F3 utan F16 har en väldigt platt ribba och är en till utseendet väldigt elegant hagelbock. Det finns även interna skillnader men det får du läsa om i det kommande testet i Magasin Vildmarken!

Läs mer på www.blaser.se & www.blaserf16.com

Inlägg av: Rickard Faivre den 2016-04-25

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #7

I månadens nummer tar vi er med ut på Östersjön för jakt på säl. En jaktform där den moderna tekniken spelar en stor roll för att nå ett lyckat resultat. Vi har även haft möjligheten att testa nya Mauser M18 för att se vad den går för. Framsidan pryds av Jennie-Lee Hermansson. En eldsjäl som kombinerar sin passion för älgjakt med en rallysatsning på proffsnivå.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.