Ad

Bjuder in till inspirationsdag om skärgårdsjakt

Den 15 februari bjuder Jägarförbundet Stockholms län in till en minimässa/inspirationsdag på temat skärgårdsjakt.

Föredrag om skarv och paneldiskussion om säl är några av hållpunkterna under dagen. Dessutom kommer en minimässa att äga rum där man bland annat kan lära sig mer om vettar, bulvaner, minkfällor, holkar och tillvaratagande av fågel.

Lördagen den 15 februari är det som gäller mellan klockan 12.30 och 16.30. Platsen är Värmdö bygdegård, Hemmesta. Entré 100 kontant. Fritt inträde och fika för dem som är medlemmar i Svenska Jägareförbundet.

Anmälan görs till skargard@stockholm-jagareforbundet.se senast den 12 februari.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-02-03

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.