Ad

Björnunge påkörd i smitningsolycka

Björnunge påkörd

En björn dog under dagen i en trafikolycka mellan Holmsveden och Sibo i Hälsingland. Olyckan skedde längs väg 272 och polisen uppger nu att eftersöksjägare söker igenom markerna i närområdet för att säkerställa att det inte finns fler skadade björnar.

I skrivande stund saknas det detaljerade uppgifter om hur olyckan gick till, men polisen påminner om att det är straffbart att inte anmäla viltolyckor med exempelvis björn.

Källa: svenskjakt.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-05-03

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.