Ad

Beretta Shooting Show på Swedish Game Fair

Swedish Game Fair är den naturliga mötesplatsen för alla som gillar och är intresserade av jakt, fiske och hundar. Ett av många företag som väljer att satsa på 2019 års mässa vid Tullgarns slott är Sako Sverige, som tillsammans med den amerikanska skytteprofilen Scott Robertson arrangerar Beretta Shooting Show.

Beretta Shooting Show på Swedish Game Fair

Succén från 2018 är tillbaka redan i 24–26 maj – Swedish Game Fair på Tullgarns slott. Sako har alltid haft en central roll på Tullgarn där publiken har fått ta del av företagets breda sortiment av vapen och tillbehör.

Sakos största mässarrangemang 2019

Patric Roman– Vi gör en riktigt stor satsning på årets mässa på Tullgarn och självklart kommer vi att presentera våra nyheter på mässan. Men satsningen blir större en så berättar Patric Roman, marknadschef Sako Sverige, och fortsätter:

– Under dagarna tre kommer vi att visa skytte i världsklass med ”Beretta Shooting Show” där vår Beretta-profil Scott Robertson från USA för första gången kommer till Tullgarn. Scott är en av världens främsta skyttar genom tiderna med titlar som världsmästare, amerikansk mästare och panamerikansk mästare.

Swedish Game Fair har alltid haft stort fokus på sitt skytteområde, där besökare får passa på att testa nya vapen, optik, skytte och kalibrar de kanske aldrig testat förut. De har också lagt stort fokus på framträdanden och ser extra mycket fram emot årets satsning tillsammans med Sako Sverige.

– Vi är stolta över att få presentera en stor skyttesatsning på mässan tillsammans med Beretta och Sako. Skyttet har alltid varit stort och i år kommer det bli större, avslutar Patric Dalfjärd på Swedish Game Fair.

Magasin Vildmarken är officiell mässtidning för Swedish Game Fair.
Läs mer på www.swedishgamefair.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2019-02-06

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.