Ad

Bearskin Hand & Butt Warmer

Håll händerna varma utan klumpiga handskar! Låt händerna krypa in i Bearskins nya multifunktionella handvärmare. Häng den runt nacken eller fäst den runt midjan, när det är dags för skott kan du ljudlöst ta ur händerna och avfyra ett säkert skott med varma fingrar.

bearskin

IMG_0107 (Large)En ytterligare funktion produkten erbjuder är att den även kan agera som ett värmande sittunderlag. Öppna dragkedjan och veckla ut den – och slå dig ned. Utsidan av Bearskins ”Hand & Butt Warmer” är av vattenavvisande material medan insidan är av värmande teddy-material.

www.bearskin.se

IMG_0114 (Large)

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-01-19

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »
Ad

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.