Ad

Bearskin GUNRANGE BAG

Håll din utrustning organiserad, skyddad och lättillgänglig i nya Bearskin GUNRANGE BAG. Väskan tillför ordning och reda med sina många och lättåtkomliga fack och fickor. 

Med var sak på sin plats, du behöver aldrig fundera på om du glömt något. Den rymmer en stor mängd utrustning som gemene jägare behöver för att utöva sin jakt. Huvudfacket är ett rymligt sådant med stor valfrihet att organisera innehåll efter egna behov. Det finns även plats för kartor eller dokument, och separata fack för exempelvis medicinsk utrustning.

GUNRANGE BAG är tillverkad i ett vattentätt och smutsavvisande material.

Bevaka årets nyheter via www.bearskin.se

 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-07-17

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.