Ad

Bearskin GUNRANGE BAG

Håll din utrustning organiserad, skyddad och lättillgänglig i nya Bearskin GUNRANGE BAG. Väskan tillför ordning och reda med sina många och lättåtkomliga fack och fickor. 

Med var sak på sin plats, du behöver aldrig fundera på om du glömt något. Den rymmer en stor mängd utrustning som gemene jägare behöver för att utöva sin jakt. Huvudfacket är ett rymligt sådant med stor valfrihet att organisera innehåll efter egna behov. Det finns även plats för kartor eller dokument, och separata fack för exempelvis medicinsk utrustning.

GUNRANGE BAG är tillverkad i ett vattentätt och smutsavvisande material.

Bevaka årets nyheter via www.bearskin.se

 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-07-17

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #5

Officiell mässtidning för Swedish Game Fair 2019 | Per Morberg har med sin unika kombination av skådespelartalang, spontanitet och stora matlagningskunskaper gått rätt igenom rutan – och om och om igen visat att magi kan skapas i köket, och i tv-sofforna, när man har de rätta ingredienserna. Magasin Vildmarken träffade Per hemma på Tullgarn inför öppnandet av årets Swedish Game Fair.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.