Ad

Bearskin Gun Belt

Gun Belt är ett riktigt smart tillbehör till din ryggsäck som avlastar och hjälper dig att hålla vapnet framför kroppen, perfekt när du pürschar eller står beredd på passet. Med ett snabbt klick med fingrarna knäpper du loss det övre fästet och har bössan skjutklar på bara någon sekund!

Du monterar dina Gun Belts i vapnets båda rembygelfästen och de passar både kul- och hagelvapen. Observera att vi anpassat fästena även för Blasers rembygelfästen genom att optimera den genomgående axelns diameter till 3 mm.

www.bearskin.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-01-17

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #10

November är här och omslaget pryds den här gången av Alexander Nordin. Alexander, som till vardags är säljare på Aimpoint, var en av de lyckligt utvalda deltagarna i Wild Boar Fever X – en film som nyligen hade premiär och som bjuder på högintensiv vildsvinsjakt och skytte i världsklass.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.