Ad

Bearskin Gun Belt

Gun Belt är ett riktigt smart tillbehör till din ryggsäck som avlastar och hjälper dig att hålla vapnet framför kroppen, perfekt när du pürschar eller står beredd på passet. Med ett snabbt klick med fingrarna knäpper du loss det övre fästet och har bössan skjutklar på bara någon sekund!

Du monterar dina Gun Belts i vapnets båda rembygelfästen och de passar både kul- och hagelvapen. Observera att vi anpassat fästena även för Blasers rembygelfästen genom att optimera den genomgående axelns diameter till 3 mm.

www.bearskin.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-01-17

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.