Ad

Bearskin BEARPROOF PRECISION

En smart och praktisk lösning för att slippa göra dyra kolvanpassningar. Bearproof Precision är en robust och stabil kolvkamshöjare som är anpassad för alla typer av väder och ger en skön anläggningsyta mot kinden. Själva kammen är mycket lätt att sätta dit och ta bort, samt justera i höjd så att den passar dig och ditt skytte. Extra starka kardborreband gör att Bearproof Precision sitter hårt och stabilt. Den här smidiga lösningen för att få en justerbar kolvkam finns i svart, orange och rosa.

www.bearskin.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-08-17

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.