Ad

Bearskin för alla väder

2018 är året det svenska företaget Bearskin AB tar sin klädkollektion till en ny nivå.

Bearskin

Bearskin i vadmalBearskin har i snart 10 år producerat jaktkläder och jakttillbehör i en rad olika modeller, utvecklade för tyst och rörlig jakt i de omväxlande nordiska väderförhållandena.

Magasin Vildmarken har fått en smygtitt på några av de hundratals artiklar som kommer i lager under säsongen 2018. Och det är med entusiasm som vi får klämma och känna oss igenom nya material, funktioner och smarta lösningar.

I sin nya kollektion anammar företaget den välbeprövade flerlagerprincipen. De kommer med allt från de tunnaste plagg som kommer att göra sig bra på den stundande vårbocksjakten – till ett helt nytt jaktställ i äkta vadmal. Kläderna kommer i både med och utan kamouflage och storlekar som passar både herr och dam.

De första nyheterna släpps i början av maj och vi ser fram emot att ta del av kollektionen under säsongen.

Håll utkik efter produktnyheter på www.bearskin.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-05-11

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #4

April är här och vi kan erbjuda ännu ett fullspäckat nummer. På omslaget den här gången har vi Torbjörn Larsson. Som förtroendevald och ordförande i både Svenska jägareförbundet och i jaktfederationen FACE är han spindeln i nätet vad gäller jakten i Europa. Vi fick en pratstund med honom om utmaningarna i Bryssel, hans kärlek till ripjakt och inte minst att vi måste börja se viltet som en resurs och inte som skadedjur.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.