Astro Sweden bjuder in till Grand Opening

Den 14-15 april smäller det! Då bjuder Astro in till mässa i sin nya och väl tilltagna upplevelsebutik – och många höjdpunkter utlovas för alla äventyrslystna.
Den 14-15 april smäller det! Då bjuder Astro in till mässa i sin nya och väl tilltagna upplevelsebutik – och många höjdpunkter utlovas för alla äventyrslystna.
2023-03-16

Astro Sweden bjuder in till Grand Opening

OBS. Bilden är ett montage.

Den 14-15 april smäller det! Då bjuder Astro Sweden in till mässa i sin nya och väl tilltagna upplevelsebutik. Eventet går under namnet Grand Opening – och många höjdpunkter utlovas för alla äventyrslystna.

Arrangörerna utlovar att alla som gillar äventyr kommer att få sitt lystmäte under Grand Opening-dagarna två! På plats väntar drygt 80 utställare inom bland annat jakt, skytte, outdoor och astronomi.

Besökarna kan mingla med bekanta ansikten från jaktbranschen som exempelvis Mikael Tham och Rasmus Boström, lära sig mer av veterinären Björn Lindevall, snacka sportfiske med Daniel Nilsson och drömma sig bort till säsongens utflykter genom att lyssna på äventyraren och föreläsaren Annelie Pompe, och det är bara ett axplock av profilerna på plats.

Dessutom finns det möjlighet att testa exempelvis klättervägg, skyttesimulator, att måla beten, testa lyckan med guldvaskning, trofébedömning och mycket annat! Utöver det så utlovas fina erbjudanden och högklassig mat.

Läs mer om eventet här

När:

14 april, 10.00-19.00

15 april, 10.00-16.00

Plats: Björkelundsgatan 1, Skara

 

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Nyheter

Elmia Game Fair är tillbaka

Det har gått några år sedan senast, men nu är det snart äntligen dags för Elmia Game Fair igen. Den 18-20 maj är det åter

Åtelkameror

Vildmarken testar: Spypoint FLEX

Alla jägare vet vikten av att ha en pålitlig viltkamera – och är man dessutom teknikfantast, som Vildmarkens Stefan Vänersand, så är det lätt att

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!