Ad

Årets julspecial av Magasin Vildmarken

I årets sista utgåva av Magasin Vildmarken bjuder vi på ett julbord bestående av spännande reportage, prylar och goda recept. Om du behöver inspiration till årets julklappar, till dig själv eller någon likasinnad, så finner du över 50 julklappstips i den här månadens tidning. Vi har bland annat tittat närmare på handkikare, knivslip och kikarsikten.

Månadens nummer innehåller dessutom ett reportage från då vi tidigare i höst reste vi till södra Sverige i jakt på nya upplevelser. Tillsammans med Aimpoint, Norma och 3M PELTOR fick vi vara med om en jakt utöver det vanliga, nämligen ”rough shooting” – en varierad jaktform där fasaner, änder och fälthare stod på menyn. Bläddra till sida 82 för att ta del av reportaget.

Ni får även hänga med på hundträning hos Mamima Jakt där Kjell Lennartsson bjuder på matnyttiga tips för dig som ska jaga in din unghund. I ett exklusivt samarbete så kan vi glädjande nog visa upp Kjells film från hans besök vid älghägnen i Jämtland.

För knivfanatiker klingar nog märket Marttiini speciellt i mångas öron. Vi har passande nog rest till tomtens (enligt många) hemort Rovaniemi för att besöka den anrika fabriken och för att se hur tillverkningen går till.

God mat hör onekligen den här årstiden till och även om snön har fallit över större delar av landet är grillsäsongen aldrig över hos vår matredaktör Jimmy Stening. Den här gången delar han med sig av sitt bästa hamburgerrecept.

God Jul önskar vi på redaktionen!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-12-10

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.