Årets bockjaktsspecial är här!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-08-07

Årets bockjaktsspecial är här!

Bockjaktspremiären den 16 augusti är ett datum som de flesta av våra läsare har ringat in i kalendern – och givetvis genomsyras vårt augustinummer av denna höjdpunkt.

Även månadens profil, danska Mette Karin Petersen, uppskattar det vackra skådespelet i naturen under den här perioden. När vi träffade henne så hann vi även prata om hennes engagemang gällande att utbilda nästa generation om jakt och viltmat – och så klart hennes tankar inför premiären av Dedicated Lead Free, Normas dokumentärserie där tittarna får följa med på hennes resa i jakten på mer kunskap om blyfri ammunition..

Jens Kjaer Knudsen fick uppleva både höjdpunkter och riktiga lågvattenmärken när han nyligen besökte Lettland i jakt på baltiska brunst- och medaljbockar.

Frågorna hopar sig ofta i samband med att det är dags att köpa ny mountainbike. Ofta är tipsen många och välvilliga, men lika ofta kan det kännas som en djungel att hitta rätt. I det här numret hjälper Trailstore oss med sina bästa tips på vad man bör tänka på innan man går bort till sin cykelhandlare, för ett ofta ganska dyrt inköp.

Jakele J1 är en elegant lättviktare som bekräftar allt man hört om tysk kvalitet – och som också bjuder på en twist i form av en unik lösning på uppspänningen. Vi har kikat närmare!

Oavsett om det handlar om smygjakt, vakjakt, drevjakt, eller jakt med hund är det av högsta prioritet att ha koll på vindriktningen. Amerikanska företaget Cirrus har valt en modernare lösning än tändartricket och potatismjöl. Den här månaden har vi testat deras Cirrus Pro, ett tekniskt multiverktyg som hjälpar oss jägare på vägen till en framgångsrik jakt.

Vildmarkens Therese Tillman har varit ute med svampkorgen – och det med framgång! Den här gången har därför skogens guld huvudrollen i skepnad av en lyxig kantarelltoast ackompanjerad av en perfekt tillagad rådjursfilé.

Trevlig läsning, önskar vi på Magasin Vildmarken!

 

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Jakt

Trippel björnlycka i Fåssjödal

Vildmarken Kim Rangberg Skanslie är tillbaka efter en intensiv och spännande veckas björnjakt i jämtländska Fåssjödal. Här berättar han om en tur som bjöd på

Nyheter

Så blir licensjakten på varg 2023

Länsstyrelserna har fattat beslut om licensjakt på varg 2023. Totalt får 75 vargar skjutas. Nedan kan ni läsa om vad som gäller för de olika

Nyheter

Licensjakt efter 14 vargar i Dalarnas län

Länsstyrelserna har fattat beslut om licensjakt efter varg 2023. Vinterns jakt för Dalarnas läns del omfattar totalt fjorton vargar i vargtäta Almhöjdenreviret och Tinäsetreviret. I

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.