Ad

Lättflytande furutjära – utan kladd!

Den lättflytande furutjäran Attract från svenska Araceae får en uppdaterad kostym.

– Vi tar nu ett omtag kring varumärket Araceae och satsar på att göra våra produkter ännu mer användarvänliga, säger Daniel P. Sandin. Attract är inte ny på marknaden, den har funnits under ett antal år men vi känner att nuvarande förpackning inte är optimal.

Därför satsar Araceae nu på en förpackning som innehåller en pensel vilket gör att du slipper kladda med en lös pensel och packa den i en plastpåse osv. Förpackningen som sådan är inte unik men produkten Attract som är en lättflytande furutjära kommer verkligen till sin rätt i denna förpackning då den är lätthanterlig även när det är kallt ute. Dessutom innehåller Attract andra lockande komponenter än bara tjära vilket gör den unik på marknaden. Den nya förpackningen rymmer 600 ml vilket motsvarar de flesta burkar med spraytjära på marknaden.

Den nya förpackningen kommer att finnas ute i handeln i månadsskiftet februari-mars. Distributör är som tidigare Gyttorp Jakt AB.

www.araceae.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-02-10

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Magasin Vildmarken #6

l det här numret pryder jaktprofilen Leif Fredriksson omslaget. Det han inte kan om vildsvinsjakt och eftersök är knappast värt att veta, även om han själv bestämt hävdar att man aldrig kan bli fullärd. Det blev givetvis en del prat om just dessa båda ämnen, men även om höstens planer tillsammans med Bearplay där 30 års erfarenhet av just vildsvin kommer att ligga till grund för spännande jaktdokumentärfilmer.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Som prenumerant kan du även få erbjudanden från Vildmarkens samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.