Ad

Ambulansförare död efter viltolycka

En ambulansförare dog efter att en ambulansbil och en personbil krockade med en flock hjortar på väg 35 i Åtvidabergs kommun 05.43 i morse.

– Det pratas om att det var en hel flock med hjortar som blivit påkörda, säger Thomas Agnevik, polisens presstalesperson, till Aftonbladet.

Ambulansen åkte ner i diket som en följd av krocken. Två ambulansanställda befann sig i ambulansen vid olyckan. Föraren dog och den andra personen skadades.

Föraren i personbilen, som kom från motsatt riktning, klarade sig oskadd.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2019-12-16

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #6

I det här numret är det dressören och instruktören Mattias Westerlund som frontar omslaget. Mattias har hjälpt många hundar och hundförare över hela världen och lever efter devisen ”andra människors framgångar är min framgång”.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.