Ad

Alien Black S

Alien Black

Högpresterande och nyutvecklade haspelrullar med kropp av grafit med extra förstärkningar, DuraAir Rotor i helt ny tvådelad design och en spole av kallhamrad aluminium. Bromsen är tillverkad med grafitskivor och den har en rostfri ihålig bygel samt vev i svarvad aluminium. Alien har snabbstopp och en extra stor linförare som är Ti–N–pläterad och nio rostfria kullager.

www.bios.se | 1499 kr

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-06-08

Se även ...

Magasin Vildmarken #6

I det här numret är det dressören och instruktören Mattias Westerlund som frontar omslaget. Mattias har hjälpt många hundar och hundförare över hela världen och lever efter devisen ”andra människors framgångar är min framgång”.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.