Ad

Älgbesök i Norrköping

Älgbesök

Tidigt på torsdagsmorgonen påträffades en älg i Sandbyhov, en stadsdel i Norrköping. Enligt uppgifter till SVT Nyheter Öst fick polisen in ett samtal om att älgen sprang på cykelbanan mellan Sandbyhovsviadukten och Stockholmsrondellen och eftersom området är hårt trafikerat, speciellt under den tidpunkten, så gjorde polisen bedömningen att den skulle avlivas eftersom den utgjorde en fara för allmänheten.

En kommunjägare kallades in. En timme senare avlivades älgen.

Källa: SVT Nyheter Öst

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-05-10

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #2

I det här numret har vi fått följa med Matilda Leijon ut på havsöringsfiske på Gotland. Det blev en blåsig historia som slutade lyckligt med kaninhopp i vattnet – och framför allt ett medlemskap i 60-klubben!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.