Ad

Älgbesök i Norrköping

Älgbesök

Tidigt på torsdagsmorgonen påträffades en älg i Sandbyhov, en stadsdel i Norrköping. Enligt uppgifter till SVT Nyheter Öst fick polisen in ett samtal om att älgen sprang på cykelbanan mellan Sandbyhovsviadukten och Stockholmsrondellen och eftersom området är hårt trafikerat, speciellt under den tidpunkten, så gjorde polisen bedömningen att den skulle avlivas eftersom den utgjorde en fara för allmänheten.

En kommunjägare kallades in. En timme senare avlivades älgen.

Källa: SVT Nyheter Öst

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-05-10

Se även ...

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.