Ad

Aggressiv älg i Lindome skjuten

Under söndagen sköts den älgko som sedan i somras gjort livet surt för invånarna i Lindome. Tillsammans med två kalvar har de rört sig ibland villaområdena och under de senaste månaderna har två kvinnor skadats svårt efter älgattacker. En jägare tillsattes nyligen och under söndagen tog skräcken slut för invånarna då älgen, med tillstånd av polisen, avlivades. 

– Jag har informerat de jag haft kontakt med tidigare och de är förstås lättade, säger Kalle Friden, gruppchef vid polisen i lokalpolisområde syd i en kommentar till SVT Nyheter Väst.

Källa: SVT Nyheter Väst

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-10-17

Se även ...

Magasin Vildmarken #3

I det här numret tog vi rygg på ett nytt stjärnskott på jakthimlen, nämligen danskan Mette Karin Petersen som snart kommer att synas på många jaktintresserades plattformar.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.