Ad

Abu Garcia sponsrar Swedish Game Fair Pike Open

Abu Garcia väljer att gå in som sponsor till Swedish Game Fair Pike Open, som arrangeras den 25 maj 2019. Det är andra året i rad som tävlingen arrangeras vid Tullgarns slott med hela 50 000 kronor till vinnarna.

– Det är jättekul att vi även i år har med Abu Garcia som en viktig sponsor. Det kommer innebära att det finns en check för Abu Garcias prylar till ett värde av 10 000 kronor på prisbordet, berättar Torbjörn Larsson, vd för Swedish Game Fair.

Swedish Game Fair Pike Open arrangeras i samband med en av Sveriges i särklass största mässor för Fiske, Jakt och Hund – Swedish Game Fair, 25-26 Maj på Tullgarns Slott.

Cashtävling ger 50 000 till vinnarna

För att uppmärksamma tävlingsfisket och den nya trenden med specialbyggda sportfiskebåtar arrangerar Swedish Game Fair för andra året i rad en stor båtfisketävling: Swedish Game Fair Pike Open, med start och målgång i Tullgarnsviken på mässområdet den 25 maj 2019.

– Det kommer bli en spännande tävling. Under hela lördagen kommer man kunna följa tävlingen live via skärmar på mässområdet. Självklart är det catch and release som gäller, berättar Torbjörn.

Ett av mässans huvudtema är predatorfiske med fokus på gädda och under tävlingen är det de fem längsta gäddorna som gäller. Det kommer att vara utmanande för tävlingsteamen. Det vinnande teamet får dela på 50 000 kronor i kontanter och förutom förstapriset väntar ett dignande prisbord till dem som inte riktigt når ända fram. Anmäl dig till tävlingen på www.swedishgamefair.se. Antalet platser till tävlingen är obegränsade och intresset väntas bli stort. 

Läs mer om tävlingen och anmäl ditt lag via www.sgfpikeopen.se

 

Magasin Vildmarken är officiell mässtidning på Swedish Game Fair. Vill du synas i vår mässtidning? Kontakta daniel@vildmarken.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2019-02-21

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.