Ad

Abu Garcia har utrustning för alla

Resan för detta legendariska varumärke började med tillverkning av taxametrar och urverk vid Halda Fickurfabrik AB för snart 100 år sedan. Numera är dock Abu Garcia marknadsledande vad gäller sportfiskeutrustning.

– Det är en blandning av klassiska produkter och ultramoderna. Denna bredd gör att alla kan hitta sin favoritutrustning i vårt omfattande sortiment, säger Pär Lindberg som är försäljningschef i Sverige för Abu Garcia och Pure Fishing.

Pär berättar att han haft stort intresse för fiske ända sedan barnsben. Redan som treåring började han meta med sin farfar i en liten å. När han blev lite äldre gled han in på modernt mete och började snart fiska efter storgäddan. Han har även trollat mycket lax och var en av pionjärerna för laxtrollingen i Östersjön.

Tips från fiskeprofilerna

Pär Lindberg, Försäljningschef på Abu AB.

Pär Lindberg, Försäljningschef på Abu AB.

Under Swedish Game Fair kommer Pär ha sällskap av fiskeprofilerna Evelina Henriksen och Tobias Fränstam från Abu Garcias proffsteam. Han hoppas att besökarna kommer dra nytta av deras expertis.

– Det som inte de kan om fiske är inte värt att kunna, så gå ner till bryggan och hälsa på dem och pumpa dem på nyttig fiskeinformation för just ditt fiske! säger Pär entusiastiskt.

– Dessutom kommer vi att visa upp alla våra nyheter för predatorfisket efter gädda, gös och abborre. Kom till vår monter så ger vi dig tips om utrustning och vilka prylar du skall välja, avslutar Pär Lindberg.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2018-05-06

Se även ...

Magasin Vildmarken #6

I det här numret är det dressören och instruktören Mattias Westerlund som frontar omslaget. Mattias har hjälpt många hundar och hundförare över hela världen och lever efter devisen ”andra människors framgångar är min framgång”.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.