Ad

A-TEC OPTIMA 45 med unik bajonettlåsning

Detta är norska A-TECs senaste premiumprodukt med låg silhuettdesign, låg vikt och hög effekt. Den är modulär och du kan byta de två främre modulerna så att den passar en annan kaliber och du kan hålla bakmodulen som är utrustad med deras nya system ”A-LOCK mini”.

Med A-LOCK mini monteras eller avlägsnas ljuddämparen med en 60 graders vridning. Och du kan med andra ord sätta på eller ta av ljuddämparen på mindre än en sekund.

A-TEC Optima utlovas att vara extremt hållbar. En härdad aluminiumlegering som är konstruerad för att hantera hög temperatur och en kärna av rostfritt stål som säkerställer dess livslängd för att möta jägarens behov.

hitta din återförsäljare via www.normark.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-06-18

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

Augusti är här och därmed även dags för högtidsstunder som bland annat björnjakt. Den 21 augusti är premiärdatumet och i det här numret har vi laddat upp ordentligt genom att träffa kände björnjägaren och filmproducenten, Rasmus Boström, som berättar om hur han förbereder sig inför vad som komma skall.
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.