Ad

A-TEC OPTIMA 45 med unik bajonettlåsning

Detta är norska A-TECs senaste premiumprodukt med låg silhuettdesign, låg vikt och hög effekt. Den är modulär och du kan byta de två främre modulerna så att den passar en annan kaliber och du kan hålla bakmodulen som är utrustad med deras nya system ”A-LOCK mini”.

Med A-LOCK mini monteras eller avlägsnas ljuddämparen med en 60 graders vridning. Och du kan med andra ord sätta på eller ta av ljuddämparen på mindre än en sekund.

A-TEC Optima utlovas att vara extremt hållbar. En härdad aluminiumlegering som är konstruerad för att hantera hög temperatur och en kärna av rostfritt stål som säkerställer dess livslängd för att möta jägarens behov.

hitta din återförsäljare via www.normark.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-06-18

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.